Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Nader onderzoek naar bestuurder ongeluk Yerseke

Toegevoegd: 01-12-2023, 10.46 uur
Bij de auto werd gisteren niemand aangetroffen.
Bij de auto werd gisteren niemand aangetroffen.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

YERSEKE - De politie doet nog altijd onderzoek naar de bestuurder van de auto die donderdagavond leeg werd aangetroffen in een sloot bij Yerseke. Dat laat een politiewoordvoerster weten.


Via het alarmnummer 112 werd rond 21.50 uur gemeld dat een personenauto in een sloot lag bij de Postweg (N670) tussen Kapelle en Yerseke. Vervolgens werd onder meet de brandweer op pad gestuurd. Volgens een politiewoordvoerster werd ter plekke niemand bij het voertuig aangetroffen.

Aan de hand van het kenteken zullen agenten de eigenaar opsporen. Nader onderzoek zal vervolgens uit moeten wijzen of deze persoon ook de bestuurder was en waarom hij of zij de plaats van het ongeval heeft verlaten. Vooralsnog wordt in ieder geval uitgegaan van een eenzijdig ongeluk.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lentezon (2-12-2023 om 23:31)
Laat me niet lachen dat je dit meent, het is verpicht om melding te doen via 112 en bij het voertuig te blijven! Binnen 15min. zijn de hulpdiensten ter plaatse.
L Verschuure (1-12-2023 om 22:05)
Misschien vanwege de kou naar huis gelopen? Wat moet je anders.
Cookie-instellingen beheren