Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto belandt in sloot naast N62 bij Hoek

Toegevoegd: 02-12-2023, 22.38 uur - Update: 02-12-2023, 22.40 uur
Door: Roland de Jong

HOEK - Een personenauto is zaterdagavond van de Westerscheldetunnelweg (N62) bij Hoek geraakt en in een slootje terecht gekomen. Na de melding werden verschillende hulpdiensten opgeroepen.


De Peugeot 107 reed vanuit de richting van de Sluiskiltunnel naar de Westerscheldetunnel toen het rond 20.10 uur misging. Door onbekende oorzaak belandde de auto in de rechterberm. Het voertuig kwam vervolgens een stuk lager tot stilstand in een sloot langs een akker.

Na de melding werden naast de politie en de ambulancedienst ook brandweerwagens opgeroepen. Volgens de brandweer was de bestuurder echter uit de auto voordat zij ter plekke was. Of de automobilist(e) gewond is geraakt, is niet bekend. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto getakeld.

Vanwege het ongeluk werd tijdelijk één rijstrook afgesloten. Een medewerker van de Westerscheldetunnel zorgde samen met de politie voor de afzetting. Rond 21.50 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren