Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie deelt foto vermiste vrouw (75) uit Vlissingen

Toegevoegd: 03-12-2023, 00.06 uur - Update: 03-12-2023, 03.18 uur
Politie deelt foto vermiste vrouw (75) uit Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft zaterdag een foto gedeeld van een vrouw die sinds toen al urenlang werd vermist. Vannacht is de vrouw in goede gezondheid aangetroffen en is de publicatie van de foto ingetrokken.


Via Burgernet en social media werd opgeroepen naar de 75-jarige vrouw uit te kijken. Zij was rond 15.00 uur voor het laatst gezien in de omgeving van de Merkenburg in de wijk Bossenburgh. In eerste instantie was niet duidelijk welke kleding ze droeg, maar later had de politie wel informatie over haar broek en jas.

Aan het begin van de nacht werd de vrouw in goede gezondheid aangetroffen, zo heeft de politie laten weten. De foto van de vrouw is hierop weer verwijderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren