Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Uitslaande brand in schuurtje Callenfelsstraat Vlissingen

Toegevoegd: 03-12-2023, 11.07 uur
Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend.
Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend.
© Foto: Jelte Poppe
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij de Callenfelsstraat in Vlissingen is zaterdagavond laat een uitslaande brand ontstaan in een schuurtje. De brandweer heeft de brand geblust.


Rond 23.45 uur werd gemeld dat sprake was van een buitenbrand. Hierop werd de Vlissingse blusploeg aanvankelijk zonder spoed ter plekke gestuurd maar toen bleek dat er brand woedde in een schuurtje, werd de prioriteit van de melding opgeschroefd. Bij aankomt van de brandweer kwamen er al flinke vlammen uit het bijgebouw.

De brandweerlieden hebben de vlammen gedoofd. Tijdens het blussen kwam er flink wat rook vrij. Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend. Er raakte niemand gewond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren