Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 12 km

Bestuurders bekeurd na ongeval Aagtekerke

Toegevoegd: 04-12-2023, 10.12 uur
Meerdere bestuurders krijgen op kort termijn een bon op de mat.
Meerdere bestuurders krijgen op kort termijn een bon op de mat.
© Foto: Roland de Jong
Door: Eugène Harthoorn

AAGTEKERKE – Meerdere bestuurders hebben maandagmorgen een bekeuring gekregen bij een ongeval op de Prelaatweg bij Aagtekerke.


De politie had een gedeelte van de Prelaatweg afgezet omdat er een personenauto over de kop was gevlogen. De bestuurder raakte hierbij lichtgewond. Sommige automobilisten negeerden de wegafzetting en reden over een parallel gelegen fietspad. Volgens de politie is dit niet toegestaan en is het ook gevaarlijk voor andere weggebruikers van het fietspad.

Meerdere kentekenhouders krijgen op kort termijn een bekeuring op de mat.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Aad (6-12-2023 om 11:28)
Het vervelende is dat de politie niet beseft dat ze hier zelf een fuik hebben veroorzaakt waar mensen NIET legaal uit weg kunnen komen. Ze moeten gewoon 1 politievoertuig met zwaailicht bij de vorige kruising dwars over de weg plaatsen om vanaf daar aan te geven dat de weg versperd is. Maar ja, daar moet je voor nadenken ... en beroep doen op het gezond verstand van een agent is niet erg kansrijk, helaas.
Thijs (5-12-2023 om 12:28)
Toch wel typisch dat veiligheid alleen van belang is als er bonnen voor geschreven kunnen worden. En hypocriet ook. De politie zie ik vaak genoeg in het verkeer met totale minachting voor de regels en andere weggebruikers. En nee, niet omdat ze spoed hebben, maar omdat het de snelste terugweg is naar het bureau waar de donuts wachten. Zit de dader die die voetballer het ziekenhuis insloeg al in de bak? Of loopt dat gevaar voor de samenleving nog vrij rond? Zo veel geven ze om je veiligheid @Job Verkeer regelen is te min voor ze denk ik. Ze hadden ook de weg aan het begin kunnen afzetten zodat mensen niet tot aan het ongeval konden rijden en weer helemaal terug moeten. @Peter Het nieuwe bureau in Middelburg moet ergens van betaald worden
Arie (4-12-2023 om 17:55)
@ Marc, Gelijk onnodig commentaar leveren, Zooooo zielig!
Jacob (4-12-2023 om 16:43)
Job gelukkig zijn die onbenullen bekeurd. Als ex HVer kan ik zeggen zulke lui rijden tijdens een hv de vouwen uit je broek en trekken zich nergens wat van aan. Dus beste de straffen kunnen niet zwaar genoeg zijn voor zulke aso's.
Emergo (4-12-2023 om 16:05)
Lekker fietsen en je komt zo'n f.. you tegen. Op de bon ermee.
Peter (4-12-2023 om 14:57)
Nu zullen de meeste wel weer klagen dat ik asociaal ben etc. Maar bij deze met 30.000km per jaar de afgelopen 25 jaar niet 1 bekeuring gehad. Ik durf mij best als braaf te bestempelen. Maar als ik zie wat de politie allemaal uitspookt om het boete quotum te halen om het gat in de begroting te dichten gaat mij dat te ver. Ze hadden die mensen ook terug kunnen sturen via dezelfde weg. Werkt beter als zielig een prent uitschrijven om je boete Quotum te halen. Kost meer tijd, meer ergernis bij diegene die via fietspad reden en achteruit terug is voor vele niet eenvoudig. Nu denken ze ach, die agent moet nog even het begrotingstekort dichten. En Jaap hoop dat jij de eerste bent die een prent krijgt voor te snel rijden.
Cookie-instellingen beheren