Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
33 files van totaal 93 km

Overvaller Albert Heijn Oostburg was gewapend

Toegevoegd: 04-12-2023, 13.05 uur
De politie deed in en om het pand sporenonderzoek.
De politie deed in en om het pand sporenonderzoek.
© Foto: Roland de Jong
Door: Eugène Harthoorn

OOSTBURG – Eén van de daders die zondagavond een overval pleegde op de Albert Heijn in Oostburg, was gewapend met een vuurwapen. De politie zoekt getuigen.


De recherche onderzoekt de overval die omstreeks 17.30 uur plaatsvond bij de supermarkt aan de Torenweidelaan. Volgens de politie drongen twee overvallers de winkel binnen. Eén van de daders bedreigde een medewerker achter de servicebalie met een vuurwapen. De andere dader bleef op de uitkijk staan. Er is een geldbedrag buitgemaakt.

De dader die met het vuurwapen dreigde, droeg een zwart trainingspak en bedekte zijn gezicht met een zwarte muts en kol. De andere overvaller had ook zwarte kleding aan. Rechercheurs hebben verklaringen opgenomen en gegevens genoteerd van medewerkers en klanten. Ook is een buurtonderzoek ingesteld waarbij bewoners zijn bevraagd en de (deurbel) camera’s in kaart zijn gebracht. Getuigen kunnen zich bij de politie melden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren