Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Airbags en navigatiesystemen gestolen uit BMW's in Hulst

Toegevoegd: 04-12-2023, 18.03 uur
Airbags en navigatiesystemen gestolen uit BMW's in Hulst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

HULST – De politie is op zoek naar getuigen van inbraken in Hulst. Vanuit meerdere BMW’s zijn onder andere airbags gestolen.


De politie van Zeeuws-Vlaanderen heeft in de afgelopen periode een viertal aangiftes binnengekregen van auto-inbraken in BMW 3 en 4 series. Deze auto stonden geparkeerd aan de Rossinistraat en de Torellistraat in Hulst. De daders maken een gat in het bestuurdersportier en stelen vervolgens navigatiesystemen en airbags.

De politie zoekt getuigen. Zij kunnen zich melden via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (5-12-2023 om 12:42)
@Smeerkees. Leuk zo'n XC40 boodschappenwagentje. Mijn vrouw rijdt een XC60. De 40 is het net alsof je met een BMW X3 rijdt. Net geen budget voor een X5.
Thijs (5-12-2023 om 11:54)
@Smeerkees Nee het is alleen maar afgunst inderdaad. Volvo's waren vroeger leuk. Toen de XC90 nog 8 cilinders had. Nu zijn dat allemaal van die slappe soy auto's op elektra of met een beetje geluk een 1,6 4 cilinder. Bij BMW daar in tegen weten ze nog wel hoe je auto's maakt. En nee, ik rij zelf geen BMW, maar ik ben dan ook niet zuur omdat ik die niet betalen kan.
Smeerkees (5-12-2023 om 03:09)
Nadeel van een Boeren Mest Wagen te rijden... en nee, het is geen jaloezie, rijd zelf een volvo xc40. Het zijn gewoon afgrijselijke wagens inclusief de bestuurder(sters). Hadden kunnen besparen op de richtingaanwijzer functie en de parkeersensoren (gezien ze nergens richting aangeven of in je bumper hangen).
TK (4-12-2023 om 22:39)
Tja, Badkuip Met Wielen rijders kunnen nu beter een Isetta met 16pk en zonder airbags rijden ;)
Jac (4-12-2023 om 20:21)
Met de hoeveelheid aan airbags in de moderne auto worden ze steeds veiliger, maar ook steeds sneller total loss als je een "kleine"aanrijding hebt die de airbags net doen afgaan. Het plaatwerk herstellen is vaak nog wel te doen, maar de kosten voor de nieuwe airbags erbij maken een moderne auto behoorlijk snel financieel total loss. Dus de vraag naar "tweedehands" airbags is groot en het legale aanbod beperkt, dus hot op de lijst van de dieven. Hoop dat ze de daders pakken, ben je mooi klaar mee als dit je overkomt.....
Kim (4-12-2023 om 18:31)
Wij waren afgelopen nacht aan de beurt. Onze BMW opengebroken en alles eruit gehaald. 2 wagens in de grote kreek in Hulst. Mochten er getuigen zijn horen wij dat graag.
Cookie-instellingen beheren