Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
42 files van totaal 124 km

Gewonden bij ernstig ongeluk Postweg Poortvliet

Toegevoegd: 07-12-2023, 01.06 uur - Update: 07-12-2023, 10.05 uur
Door: Roland de Jong

POORTVLIET - Op het (brom)fietspad langs de Postweg (N286) bij Poortvliet zijn woensdagavond twee personen gewond geraakt bij een aanrijding. Er werd een traumahelikopter opgeroepen maar deze kwam uiteindelijk niet ter plekke.


Passanten merkten rond 21.35 uur op dat op het fietspad een scooter en een zwaarbeschadigde fiets lagen. Vervolgens werden bij de slootkant de twee gewonden aangetroffen. Na de melding werd ook het traumateam uit Amsterdam gealarmeerd, maar dit kon al snel na opstijgen terugkeren naar de basis. Beide slachtoffers, een 24-jarige fietster zonder verblijfplaats in Nederland en een 16-jarige scooterrijder, zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht.

Agenten van het team Verkeer van de politie hebben ter plaatse sporenonderzoek gedaan. De beide voertuigen zijn door een berger worden opgehaald. Op een later moment zullen deze nog nader technisch worden onderzocht. Vanwege het ongeluk was een deel van het fietspad enige tijd afgesloten. De politie en de provincie leidden het verkeer via de hoofdrijbaan langs de ongevalslocatie.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Theo (9-12-2023 om 17:13)
rianne dat vraag ik mezelf ook af, ik heb het zelf ook een keer meegemaakt. Misschien reed de scooterbestuurder op de andere helft??
Moeder (8-12-2023 om 07:12)
Rianne een haastige scooterrijder was in dit geval niet aan de orde!!!!!! En verder is het nog gissen wat de oorzaak geweest is.
rianne (7-12-2023 om 11:30)
Vraag me toch af hoe zoiets kan gebeuren. Fietser geen licht of haastige scooterbestuurder? Zelf deze week bijna overhoop gereden door een scooterbestuurder die niet het geduld had om even achter de mij tegemoetkomende fietser te blijven.
Cookie-instellingen beheren