Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Twee ongevallen op Hoofdweg (N61) bij Hoek

Toegevoegd: 07-12-2023, 10.07 uur
Twee ongevallen op Hoofdweg (N61) bij Hoek
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HOEK - Op de Hoofdweg (N61) bij Hoek hebben woensdagavond twee ongevallen plaatsgevonden. Bij één van de ongelukken was sprake van letsel.


Het eerste ongeval gebeurde rond 21.20 uur tussen Hoek en het Zevenaarviaduct richting de Sluiskiltunnel. Volgens de politie was er sprake van een eenzijdig auto-ongeluk. De bestuurder van het voertuig is ter controle overgebracht naar een ziekenhuis. De auto is getakeld.

Omstreeks 22.50 uur was het opnieuw raak. Dit keer werd ook de brandweer opgeroepen maar ter plekke bleek geen sprake te zijn van een beknelling. Ook bleek er niemand gewond te zijn geraakt. Volgens de politie werd in eerste instantie uitgegaan van een auto in een sloot maar dat bleek niet te kloppen: de auto stond ernaast geparkeerd, aldus de politie.

Over de oorzaak van de beide ongevallen is niets bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren