Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Schuur Terneuzen gesloten na drugsvondst

Toegevoegd: 07-12-2023, 12.33 uur
Schuur Terneuzen gesloten na drugsvondst
© Foto: Gemeente Terneuzen
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De Terneuzense burgemeester Erik van Merrienboer heeft onlangs in Terneuzen een schuur gesloten vanwege drugsovertredingen. Dat heeft de gemeente Terneuzen vandaag bekendgemaakt.


Medio augustus werden bij een controle in de schuur aan de Dijkstraat handelshoeveelheden hard- en softdrugs aangetroffen. Het ging volgens de gemeente om 1.044,4 gram hennep, 841,1 gram hasjiesj, 903 XTC pillen en 142,2 gram MDMA. Op 1 november is de schuur voor de duur van drie maanden gesloten, zo meldt de gemeente vandaag.

De bestuurlijke maatregelen zijn genomen op basis van artikel 13b van de Opiumwet en het gemeentelijke Damoclesbeleid. De burgemeester kan op basis daarvan een pand sluiten na het aantreffen van een handelshoeveelheid drugs. Het doel is om een einde te maken aan de situatie (aanloop) en herhaling te voorkomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (8-12-2023 om 20:29)
De schuur gesloten haha is dit serieus? 3 maanden fietsen in de tuin, dat zal hem leren!
Janus (8-12-2023 om 08:49)
En mijn complete huis werd gesloten voor een paar gram bruin. Gemeente Terneuzen meet WEER EENS met 2 maten.
Cookie-instellingen beheren