Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Brandje op woonboot bij Tholen

Toegevoegd: 08-12-2023, 17.50 uur
Het brandje woedde in de betimmering van een uitlaatpijp van een woonboot.
Het brandje woedde in de betimmering van een uitlaatpijp van een woonboot.
© Foto: Brandweer Tholen
Door: Eugène Harthoorn

THOLEN – De brandweer van Tholen is vrijdagmiddag ingezet voor een brandje op een boot bij Tholen. De brandweer hoefde enkel nog na te blussen.


De brandweerlieden van brandweerpost Tholen en de Search-and-Rescueboot Eendracht werden omstreeks 12.25 uur opgeroepen voor een scheepvaartbrand ter hoogte van de Westelijke Voorhaven bij de Bergsediepsluis in Tholen. Ter plekke bleek dat er een brandje was ontstaan in de betimmering van een uitlaatpijp van een tot woonboot omgebouwd scheepje, aldus de brandweer.

Opvarenden hadden zelf al een bluspoging uitgevoerd. De brandweer hoefde enkel nog een nacontrole uit te voeren en nog wat nabluswerkzaamheden te doen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren