Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 23 km

Fietsster (15) gewond na botsing met auto Middelburg

Toegevoegd: 08-12-2023, 22.18 uur
Fietsster (15) gewond na botsing met auto Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Bij een botsing tussen een auto en een fietsster is een meisje lichtgewond geraakt. Het ongeluk gebeurde in Middelburg.


Het ongeval gebeurde vrijdagmiddag omstreeks 16.40 uur op de Althoornweg in Middelburg. Volgens de politie wilde een 15-jarig meisje uit Middelburg de weg oversteken en zag hierbij een auto over het hoofd. De auto werd bestuurd door een 65-jarige Middelburger.

Het meisje is door een opgeroepen verpleegkundige van de rapid responder van de ambulancedienst onderzocht en vervolgens doorverwezen naar de huisartspost. De betrokkenen hebben de persoonsgegevens uitgewisseld voor de schadeafhandeling.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren