Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter ingezet voor melding reanimatie Tholen

Toegevoegd: 10-12-2023, 13.55 uur
Door: Eugène Harthoorn

THOLEN – Het Rotterdamse traumateam is zondagmiddag ingezet voor een medische noodsituatie in Tholen. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plekke.


De brandweer, ambulancedienst en meerdere eenheden van de politie werden omstreeks 12.15 uur opgeroepen voor een melding van een reanimatie bij een woning aan de Touwslagersdreef. Vanwege de ernst van het incident werd ook de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen. Deze landde omstreeks 12.35 uur op een grasveld langs de Gemaalweg.

Het Mobiel Medisch Team heeft medische bijstand verleend aan de patiënt. Daarna is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis gebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren