Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon uren vast in lift Stationspark Goes

Toegevoegd: 18-12-2023, 12.09 uur
De brandweer had de persoon vrij snel bevrijd.
De brandweer had de persoon vrij snel bevrijd.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - De brandweer heeft zondagavond in Goes iemand uit een lift bevrijd die daar daar al meer dan drie uur in vast zat. De persoon verkeerde gelukkig in goede gezondheid.


Een beveiligingsmedewerker was naar een pand aan het Stationspark gegaan nadat duidelijk was geworden dat het alarmsysteem van één van de bedrijven aldaar al een poosje niet was ingeschakeld. Ter plekke bleek in het gebouw licht te branden. Nader onderzoek wees uit dat iemand al meer dan drie uur vastzat in de lift in het gebouw.

De persoon had zelf niemand kunnen waarschuwen want hij had geen telefoon bij zich in de lift en de alarmknop van de lift bleek niet naar behoren te werken. Dankzij de beveiliger kon de brandweer worden gewaarschuwd. Die had de persoon binnen een kwartier bevrijd. De persoon maakte het goed.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wallie (20-12-2023 om 16:50)
"De persoon had geen telefoon bij zich in de lift", dat is toch ook wel een bijzonderheid vandaag de dag. Samenloop van omstandigheden, niemand gewond of erger, niet teveel poespas van maken. Fijne feestdagen!
job (20-12-2023 om 13:36)
Thera wat begrijp ik verkeerd? en de alarmknop van de lift bleek niet naar behoren te werken
Sara (19-12-2023 om 11:38)
Heb zomaar het vermoeden dat deze persoon voortaan de trap neemt.
Thera (18-12-2023 om 23:18)
Job, ik adviseer je een training "begrijpend lezen". Goede actie van de beveiliger.
job (18-12-2023 om 15:17)
En de boete Hoe hoog was die?(ondeugdelijke installatie) Dit mag en kan toch niet. Of is BOETE alleen bij burgers #boetedoen.???????????????
Cookie-instellingen beheren