Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dodelijk ongeval Elkerzeeseweg Scharendijke

Toegevoegd: 20-12-2023, 13.46 uur - Update: 20-12-2023, 14.43 uur
Door: Roland de Jong

SCHARENDIJKE - Op de Elkerzeeseweg in Scharendijke heeft woensdag aan het begin van de middag een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden. Hierbij is een 75-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland om het leven gekomen.


De man raakte door onbekende oorzaak met een personenauto van de weg. Hierna kwam het voertuig op zijn kant tot stilstand op een akker. Het ongeluk werd rond 13.00 uur gemeld. Bij de melding werd al uitgegaan van een mogelijke reanimatie. Naast de ambulancedienst werd ook de brandweer opgeroepen. Uiteindelijk bleken de hulpdiensten niets meer voor het slachtoffer te kunnen doen.

De familie van het slachtoffer is op de hoogte gebracht van het overlijden, zo bevestigt de politie. De politie doet nader onderzoek naar de toedracht van het noodlottige ongeval. De weg is ter plaatse afgesloten voor al het verkeer.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (21-12-2023 om 09:01)
Sterkte aan familie en hulpverleners.
Cookie-instellingen beheren