Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Schade bij verkeersongevallen in Zierikzee

Toegevoegd: 20-12-2023, 19.20 uur
Schade bij verkeersongevallen in Zierikzee
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De hulpdiensten zijn woensdagmiddag en -avond ingezet bij verkeersongevallen in Zierikzee. In beide gevallen bleef het bij materiële schade.


Bij de kruising van de Laan van Sint Hilaire en de Nieuwe Koolweg (N59) ontstond rond 13.00 uur een botsing tussen twee personenauto's. Geen van de betrokkenen bleek gewond te zijn geraakt. Voor zover bekend hoefde ook geen van beide voertuigen getakeld te worden.

Het tweede ongeluk gebeurde rond 17.00 uur op de Weg naar de Val (N256), vlakbij de Zeelandbrug. Een automobilist reed hier door onbekende oorzaak tegen een lantaarnpaal. Na onderzoek bleek de bestuurder niet naar het ziekenhuis vervoerd te hoeven worden. Vanwege het ongeluk was het verkeer richting Colijnsplaat tijdelijk gestremd. Dit zorgde voor de nodige hinder.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren