Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 21 km

Vrachtwagen gekanteld N655 Kerkwerve

Toegevoegd: 21-12-2023, 10.56 uur
Door: Roland de Jong

KERKWERVE - Op de Heuvelsweg (N655) bij Kerkwerve is donderdagochtend een vrachtwagen gekanteld. De weg is om die reden ter plaatse volledig afgesloten.


Het eenzijdige ongeval gebeurde tussen de kruising Duivendijkseweg-Florisweg en de kruising Taaijersweg-Turelureweg. De trekker met oplegger raakte hier door onbekende oorzaak in de berm. Vervolgens raakte de vrachtwagen enkele bomen en kwam deze tot stilstand in een sloot. De chauffeur zou ongedeerd zijn gebleven.

De provincie Zeeland laat als wegbeheerder weten dat het de verwachting is dat de afsluiting nog langere tijd gaat duren. Dit omdat een tank moet worden gesaneeerd. Er is namelijk sprake van een lekkage. Om die reden is ook een oliescherm geplaatst. Inmiddels zijn enkele beschadigde bomen omgezaagd door medewerkers van een loonbedrijf. "Omleidingen worden ingesteld", aldus de provincie op social media.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren