Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Brandweer rukt uit voor schoorsteenbrand Bruinisse

Toegevoegd: 22-12-2023, 11.35 uur
De brandweerlieden hebben de schoorsteen geveegd.
De brandweerlieden hebben de schoorsteen geveegd.
© Foto: Brandweer Zierikzee
Door: Reinoud Hiemstra

BUINISSE - Op donderdagavond werd de brandweer opgeroepen voor een schoorsteenbrand aan de Molenweg in Bruinisse. De woning raakte niet beschadigd. 


Omstreeks 21.50 uur werd er opgemerkt dat er brand was onstaan in een schoorsteen van een woning aan de Molenweg in Bruinisse. Brandweerlieden uit Zierikzee kwamen ter plaatse om de brand te bestrijden. Met een hoogwerker konden zij de schoorsteen bereiken en werd de schoorsteen geveegd. Onderaan de schoorsteen werden de smeulende delen opgevangen,.

Bij de brand raakte de woning niet beschadigd. De ter plekke gekomen brandweerlieden konden na ongeveer een uur retour naar de kazerne.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren