Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
95 files van totaal 356 km

Snelweg tijd afgesloten na ongeluk Krabbendijke

Toegevoegd: 23-12-2023, 00.41 uur
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - De A58 is vrijdagavond bij Krabbendijke enige tijd afgesloten geweest nadat een aanrijding had plaatsgevonden waarbij meerdere auto's en een aanhangwagen betrokken waren. Er was ook sprake van letsel.


Op de rijbaan richting Vlissingen ontstond rond 22.50 uur een ongeluk tussen twee personenauto's en een bestelbusje met aanhanger. Er ontstond een flinke ravage. Eén van de personenauto's kwam op zijn zijkant tot stilstand bij de vangrail in de middenberm. Ambulancemedewerkers hebben zich over één van de betrokkenen ontfermd omdat deze gewond was geraakt.

Bergers van Van Egeraat hebben de drie auto's en de aanhangwagen geborgen. Vanwege het ongeluk was de snelweg enige tijd volledig afgesloten. Rond 23.45 uur werd één rijstrook opengesteld. Op dat moment stond er al een file van zo'n twee kilometer aan stilstaand verkeer.

Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren