Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Opnieuw code geel vanwege harde windstoten

Toegevoegd: 24-12-2023, 16.05 uur
Opnieuw code geel vanwege harde windstoten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Nadat eerder deze week al code geel werd afgekondigd vanwege storm Pia, heeft het KNMI nu opnieuw een weerswaarschuwing uitgedaan.


Voor Zeeland geldt tot 20.00 uur vanavond code geel vanwege de kans op windstoten. Aan land gaat het om windstoten van 75 tot 80 kilometer per uur, aan zee kan het gaan om windstoten rond de 90 kilometer per uur. Het verkeer en buitenactiviteiten kunnen hinder ondervinden, zo waarschuwen de meteorologen. In de loop van de avond neemt de wind wat af.

Vanwege de harde wind heeft de Zeeuwse brandweer vandaag overigens ook al enkele meldingen gekregen. Vanochtend rond 10.05 uur werd ontdekt dat schade was ontstaan aan zonneschermen van het stadhuis in Vlissingen. Later kwamen nog stormmeldingen vanaf de Albert Joachimikade in Goes en de Stapelshofweg in Zierikzee.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren