Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 34 km

Gecrashte auto N59 achtergelaten op parkeerplaats

Toegevoegd: 25-12-2023, 20.30 uur
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - Flink wat hulpverleners zijn in de avond van Eerste Kerstdag in actie gekomen nadat melding was gemaakt van een ongeval op de N59 bij Bruinisse. Uiteindelijk werd de betrokken auto leeg aangetroffen op een parkeerplaats.


Rond 19.15 uur werd melding gemaakt van een ongeluk halverwege de Rijksweg (N59) tussen de Grevelingensluis en restaurant Grevelingen. Hierop werden niet alleen de ambulancedienst en de politie opgeroepen maar ook de brandweer werd gealarmeerd. Daarnaast kwamen ook Rijkswaterstaat en een bergingsbedrijf in actie.

Ter plekke werd op de aangegeven locatie echter niets aangetroffen. Brandweerlieden zochten nog de bermen af maar troffen niets aan. Later werd op de parkeerplaats Grevelingendam aan de Parallelweg een beschadigde auto aangetroffen in een parkeervak. Deze Mercedes had onder meer een lekke band, een beschadigde buitenspiegel en ook de achterruit en het dak waren kapot.

De hulpdiensten gaan er vanuit dat dit de auto was die betrokken was bij het ongeluk. De politie heeft besloten de auto niet te laten takelen. Er wordt nog nader onderzoek gedaan naar wie het voertuig bestuurde ten tijde van het ongeval. Even na 20.00 uur waren alle hulpverleners weer vertrokken.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marc (26-12-2023 om 21:31)
Onbegrijpelijk dat deze jongen zijn rijbewijs nog heeft, dit is het zoveelste ongeluk wat die heeft, hij rijd als een gek en vaak onder invloed hij zal waarschijnlijk eerst iemand dood moeten rijden voor er word ingegrepen. Hij is zijn auto weer al aan het oplappen en volgende week gaat ie weer.
Peter (26-12-2023 om 15:37)
Beste potjeop:er kunnen allerlei redenen zijn waarom je de plaats verlaat. Zo kan de schrik het de schrik zijn dat men weg gaat. Peter
Rien (26-12-2023 om 15:18)
Er staat nu een grijze oude mercedes met 2 lekke banden op de zelfde parkeerplaats ( vreemd zaakje/of toeval?) met de naam van een autobedrijf uit de buurt (Scharendijke).
JB (26-12-2023 om 12:01)
@potjeop: Waarom mag je de plaats ongeval niet verlaten? blijkbaar is hij/zij niet gewond, en is hij naar huis gegaan; Trouwens, als ik goed lees zijn er 5!! hulpdiensten op af gekomen, misschien slim als er eerst wordt bekeken: is het wel ernstig genoeg??
potjeop (26-12-2023 om 09:50)
Deze man of vrouw had zeker een potje teveel op. Verlaten van de plaats van een ongeval, onder invloed rijden, niet verzekerd. Dikke boete op de mat en een strafblad. Fijne kerst vriend.
G (26-12-2023 om 08:59)
Plaatselijk witte kerst gehad?
Cookie-instellingen beheren