Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
101 files van totaal 343 km

Agressieve winkeldief aangehouden met hulp van omstanders

Toegevoegd: 29-12-2023, 11.11 uur
Agressieve winkeldief aangehouden met hulp van omstanders
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

MIDDELBURG - Op donderdagavond werd een 24-jarige man uit Eindhoven in Middelburg aangehouden nadat hij twee flessen sterke drank uit een winkel aan de Segeersstraat had gestolen. Met de hulp van omstanders kon de agressieve winkeldief worden aangehouden.


Een medewerker van een supermarkt aan de Segeersstraat in Middelburg zag dat de man de supermarkt uit was gelopen zonder te betalen. De medewerker ging vervolgens achter de Eindhovenaar aan. Op de Koningsbrug schoten twee mannen de medewerker te hulp en hielden de winkeldief tegen.

"Vervolgens gooide de verachte een drankfles tegen één van de mannen aan en sloeg hem. Terwijl de winkeldief wild om zich heen bleef slaan en trappen, werd de man door drie omstanders in bedwang gehouden", aldus de politie. Hierna kon de verdachte worden overgedragen aan de opgeroepen agenten.

De verdachte werd ingesloten voor verhoor. Eén van de hulpvaardige omstanders liep letsel op en deed aangifte van mishandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren