Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Persoon onwel door gaslekkage in woning Cadzand

Toegevoegd: 29-12-2023, 11.29 uur
Persoon onwel door gaslekkage in woning Cadzand
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

CADZAND - Op donderdagochtend werden de brandweerlieden uit Cadzand ingezet voor een mogelijke gaslekkage. Ter plaatse aangekomen bleek één person onwel te zijn geworden. 


Omstreeks 11.45 uur werden de brandweerlieden opgeroepen om een meting uit te voeren in een woning aan de Cavelot in Cadzand. Daar aangekomen bleek door de lekkage één persoon onwel te zijn geworden. Na het uitvoeren van de metingen werd duidelijk dat de lekkage kwam door een defect in een fornuis. 

De brandweer van Cadzand werd geassisteerd door brandweerlieden van de brandweer Sluis. Of het slachtoffer mee moest naar het ziekenhuis, is niet bekend. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren