Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie verricht arrestatie in Vlissingen

Toegevoegd: 01-01-2024, 02.46 uur
De reden van de aanhouding is niet bekend.
De reden van de aanhouding is niet bekend.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft in de nacht van zondag op maandag in de Vlissingse wijk Bossenburgh een arrestatie verricht. Er werden diverse politie-eenheden ingezet.


Rond 01.00 uur verzamelden zich bij de Jumbo-supermarkt aan de Papegaaienburg ongeveer tien politiewagens, waaronder ook een voertuig van de Mobiele Eenheid (ME). Enige tijd later reden de politievoertuigen de wijk Bossenburgh in. Politieagenten, waarvan een deel een kogelwerend vest aan had, spraken verschillende personen aan.

Bij de Walenburg werd ter hoogte van de Toutenburg één persoon aangehouden. Het is onduidelijk waarvan de persoon precies wordt verdacht. Ter hoogte van de Batenburg werden de inzittenden van een personenauto gecontroleerd. Voor zover bekend kon de automobilist na de controle zijn/haar weg vervolgen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M (3-1-2024 om 02:06)
Ja en dat pakken ze nog een toevallig een verkeerde die daar net van achter van een fiets afstapte die helemaal niks mee te maken had ,maar mog wel een nachtje in de cel ,want voor die tijd was het onrustig,mischien erger dan dat in de wijk ,als eerder waren gekomen hadden ze ook de onrust stokers te pakken gehad
Vlissinger (1-1-2024 om 11:40)
Ah, Bossenburgh weer ja, letterlijk elk jaar worden langs de Nieuwe Zuidbeekseweg alle bushokjes vernield. Ook nu weer ligt al het glas eruit. Misschien tijd om eens wat 360 graden camera-units te plaatsen bij de plekken waar dit gegarandeerd plaatsvindt? Wat voor bekrompen stel sadistische en vooral verveelde hersens moet je dan hebben om dan te denken, kom ik heb zin om dingen te vernielen want mijn inhoudloze leventje is zo zielig. Arme ik. En het meest debiele is dat deze gekken alle Nederlanders inclusief hun eigen ouders door hun gestoorde behoefte laten betalen voor hun eigen vernielzucht. Kennelijk hebben hun ouders geld zat? Niet dus, want die hebben gefaald kwa opvoeding.
ikke (1-1-2024 om 11:38)
als je normaal een overlastmelding maakt na 22:00, duurd het soms een uur voordat je eens politie ziet. En nu 10 wagens en ME om 1 persoon aan te houden je zou er haast om lachen, maar het is te gek voor woorden
Loes (1-1-2024 om 09:48)
Ook met Nieuwjaar komen ze..men denkt ze komen toch niet.
Cookie-instellingen beheren