Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 75 km

85-jarige man in verwarde toestand gezocht in Middelburg

Toegevoegd: 02-01-2024, 19.16 uur
85-jarige man in verwarde toestand gezocht in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De politie is op zoek naar een 85-jarige man in Middelburg. Hij is in verwarde toestand vertrokken. Bel met tips over de verblijfplaats van deze man naar 112.


De politie deelde omstreeks 19.00 uur via Burgernet de oproep om uit te kijken naar deze vermiste man. Het gaat om een man van 85 jaar oud. Hij heeft een lichte huidskleur en is 1.68 meter lang. Hij heeft kort grijs kalend haar. Hij wordt vermist in de omgeving van de Koudekerkseweg.

De man droeg op het moment van de vermissing een donkergroene lange winterjas, een blauw geruite blouse, een donkergrijze trui en een donkerblauwe broek. Volgens de politie verkeerd de man in een verwarde toestand. Mocht u meer informatie hebben over de verblijfplaats van deze man, dan kan 112 gebeld worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren