Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 72 km

Woningbrand Klein Vlaanderen Middelburg

Toegevoegd: 05-01-2024, 20.32 uur - Update: 06-01-2024, 08.13 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In een woning aan het Klein Vlaanderen in Middelburg is vrijdag rond 20.00 uur brand uitgebroken doordat een pannetje op het vuur was blijven staan. De brandweer rukte uit om te blussen.


De brand woedde in een appartement waarvan de ingang zich bevindt aan de zijde van de Volderijstraat. Na de melding werden twee blusvoertuigen en een ladderwagen gealarmeerd maar al snel bleek dat de situatie meeviel. Daarom werd alleen de blusploeg van de post Rooseveltlaan daadwerkelijk ingezet.

Volgens de brandweer was sprake van een keukenbrand. "Na een snelle inzet was deze snel onder controle ", aldus de brandweer op social media. Toen duidelijk was dat de brand helemaal uit was, heeft de brandweer de woning geventileerd. Bij het incident is niemand gewond geraakt. Rond 20.25 uur kon de laatste brandweerwagen terugkeren naar de kazerne.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren