Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 217 km

Persoon neergeschoten Lageweg Sirjansland, AT ingezet

Toegevoegd: 08-01-2024, 03.39 uur
Het arrestatieteam heeft de woning en de omgeving doorzocht naar de verdachte.
Het arrestatieteam heeft de woning en de omgeving doorzocht naar de verdachte.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

SIRJANSLAND - Bij een schietpartij op de Lageweg in Sirjansland is zondagavond een persoon gewond geraakt. Het arrestatieteam werd ingezet. 


De meldkamer van de politie kreeg aan het einde van de avond, omstreeks 23.40 uur de melding van een mogelijke schietpartij. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, bleek dat er daadwerkelijk een persoon was neergeschoten. De gewonde is door het ambulancepersoneel onderzocht en naar het ziekenhuis gebracht. 

Omdat de verdachte mogelijk nog in een woning aanwezig was, heeft de politie de omgeving van de woning hermetisch afgezet. Het arrestatieteam werd ingezet om de woning op een veilige manier te betreden en te doorzoeken. Hierbij is onder andere het drone-team van het arrestatieteam ingezet. Voor zover bekend was er niemand in de woning aanwezig en is er ook nog niemand aangehouden.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren