Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
91 files van totaal 335 km

Beknelling bij aanrijding N666 's-Gravenpolder

Toegevoegd: 08-01-2024, 08.17 uur - Update: 08-01-2024, 09.59 uur
Door: Roland de Jong

'S-GRAVENPOLDER - Bij een ongeluk in 's-Gravenpolder is maandagochtend rond 07.25 uur iemand bekneld komen te zitten. In totaal raakten twee personen gewond.


Op de Schoorkenszandweg (N666) kwamen volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) twee personenauto's en een vrachtwagen met elkaar in botsing. Eén van de inzittenden van één van de personenauto's kwam bekneld te zitten. De brandweer rukte met twee blusvoertuigen en een hulpverleningsvoertuig uit om het slachtoffer te bevrijden en de andere betrokkenen te helpen. 

Ter plekke bleek dat een personenauto door onbekende oorzaak tegen een vrachtwagen was gereden die op de andere rijbaan reed. Het voertuig raakte de zijkant van de vrachtauto en botste vervolgens frontaal op een andere personenauto. Eén van de personenauto's belandde in een sloot. Rond 08.10 uur meldde de Veiligheidsregio dat het beknelde slachtoffer was bevrijd en dat in totaal twee personen gewond naar het ziekenhuis moesten worden gebracht. De chauffeur van de vrachtwagen bleef ongedeerd.

Het team van de Rotterdamse traumahelikopter kwam ter plekke om de ambulancedienst te assisteren. De helikopter is na de inzet in 's-Gravenpolder doorgevlogen naar het ziekenhuis in Goes. Hier stond de brandweer stand-by tijdens het landen en opstijgen. De weg is naar verwachting nog een groot deel van de ochtend afgesloten vanwege politie-onderzoek en bergingswerkzaamheden. De provincie laat weten dat de afsluiting tot 12.00 uur kan duren.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sara (8-1-2024 om 19:11)
@ger ook het calamiteitenpunt was nog niet geopend omdat de politie godzijdank zich eerst heeft bekommerd om de slachtoffers.
Vlissinger (8-1-2024 om 18:00)
@Alex, dat jij nu net nadat het ongeval heeft plaatsgevonden arriveert met 2 trucks, daar kan de politie niets aan doen. Tururlijk, balen maar dat heet gewoon pech en een beetje chauffeur kan toch wel keren? Die politiewagens gaan zodra ze in de buurt zijn eerst met z'n allen zo snel mogelijk de situatie inschatten en kijken of ze hulp kunnen bieden. Daarna weten ze pas of de gehele weg afgesloten moet worden of dat er een rijbaan open kan blijven. Groetjes van een chauffeur.
ger (8-1-2024 om 16:35)
@alex voorheen kon je nog bij de kruising eraf, die is nu dicht, zou toch veiliger worden met de nw rotonde?
Thera (8-1-2024 om 16:16)
Tjonge Alex, wat een traumatische ervaring voor je. Het is wat als je als chauffeur moet kunnen⁶ anticiperen op onvoorziene verkeerssituaties. Maarja, dit zit blijkbaar niet meer in het pakket van chauffeurs begrijp ik van je omdat dit zo'n bijzondere actie voor je bleek. Je had politiebegeleiding met zwaailicht moeten vragen. Gelukkig kan de politie wél onderscheid maken in urgentie en hierop anticiperen. Sterkte voor betrokkenen van het ongeval!
RH (8-1-2024 om 14:51)
Gelukkig geen dodelijke slachtoffers!!! Hopelijk vallen de verwondingen mee bij de andere betrokkenen!
Marjoke Klaver (8-1-2024 om 14:47)
@Alex, als je het bericht leest zie je dat het ongeluk is gebeurd omstreeks 07.25. Wat ben ik blij dat de agenten geen prioriteit hebben gegeven aan het afsluiten van een rotonde, maar aan het welzijn van de mensen die bij het ongeluk waren betrokken. Geduld is een schone zaak. Wees blij dat jij er niet bij betrokken was. Tevens wens ik alle mensen die bij dit ongeluk gewond zijn geraakt ontzettend veel beterschap toe en veel sterkte.
Cookie-instellingen beheren