Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 17 km

Auto belandt op beweegbare afsluitpaal Zierikzee

Toegevoegd: 08-01-2024, 18.13 uur
De auto moest door een berger worden getakeld. Door het ongeluk ontstond een olielekkage.
De auto moest door een berger worden getakeld.
© Foto: Handhaving Schouwen-Duiveland
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Een personenauto is maandagochtend zwaar beschadigd geraakt toen deze in Zierikzee op een beweegbare afsluitingspaal reed.


De bestuurder van het voertuig reed volgens handhavers van de gemeente Schouwen-Duiveland bij het Havenpark achter een vrachtwagen aan. Hij keek echter niet naar het rode licht dat aangaf dat de auto niet zomaar kon doorrijden. De paal ging omhoog en de auto liep volgens de handhavers zware schade op.

Een berger van Ista heeft de auto afgesleept. Een gespecialiseerd bedrijf werd ingeschakeld om het oliespoor op te ruimen. De verzekeringsmaatschappij zal de zaak verder afhandelen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pdw. (9-1-2024 om 00:11)
Die beweegbare palen blijven toch listige dingen. Zoals alle objecten in het wegdek.
Cookie-instellingen beheren