Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 15 km

Vermeende woningbrand Middelburg blijkt onvindbaar

Toegevoegd: 09-01-2024, 09.54 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De brandweer is dinsdagochtend een tijdje op zoek geweest naar de locatie van een vermeende woningbrand. Die werd gemeld vanuit Middelburg. Uiteindelijk bleek er niets aan de hand te zijn.


Twee blusvoertuigen en een ladderwagen werden kort voor 09.25 uur met spoed naar de Fazantenhof gestuurd na een melding van een woningbrand. Ter plekke troffen de brandweerlieden echter niet direct een brand aan. Met behulp van een ladderwagen en een warmtebeeldcamera is de omgeving nog bekeken maar ook dit leverde niets op. Na een minuut of twintig kon de laatste brandweerwagen dan ook terugkeren naar de kazerne.

Even voordat de brandmelding aan de Fazantenhof binnenkwam, kreeg de Middelburgse brandweer overigens ook een oproep naar het Klein Vlaanderen. Vanaf het Klein Vlaanderen had iemand gemeend een schoorsteenbrand te zien. De brandweer rukte uit met twee blusvoertuigen en een ladderwagen maar al snel bleek ook hier dat er niets aan de hand was.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren