Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man bedreigt winkelmedewerker met mes in Middelburg

Toegevoegd: 09-01-2024, 12.39 uur
Man bedreigt winkelmedewerker met mes in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 24-jarige man is maandagmiddag aangehouden omdat hij in Middelburg een winkelmedewerker zou hebben bedreigd met een mes.


De verdachte zou bij een winkel op het NS-station aan de Kanaalweg hebben geprobeerd een blikje te stelen waarop de medewerker hem aansprak. Volgens de politie ontstond hierop een korte worsteling waarbij het de medewerker lukte om het blikje af te pakken.

“Een paar minuten later kwam de verdachte opnieuw de winkel binnen. De medewerker probeerde hem de toegang te weigeren, maar de man bedreigde hem met een mes. De politie werd gebeld en die kon de verdachte rustig aanhouden”, zo vertelt een politiewoordvoerder. De man, die geen vaste woon- of verblijfplaats heeft, is ingesloten voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (9-1-2024 om 16:57)
De DADER [niet de verdachte] heeft precies wat hij wil. Slapen met ontbijt. En waarschuwing ,pas op niet meer doen. Deze figuren[en zijn er duizenden] moeten veel harder aangepakt worden. Maar dat mag niet van de overheid.Ze moeten tussen de eerlijk goede mensen blijven. Er komt pas actie als de loser iemand met dat mes steekt. Of toch niet politie.?.Ze zijn zo zielig en worden met fluwelen handschoenen aangepakt
willem (9-1-2024 om 13:28)
dan heeft hij nu WEL onderdak. verwarmd--te eten enz. en dat voor "maar" 250 euro / dag.
Cookie-instellingen beheren