Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 93 km

Drie auto's botsen op Herculesweg Middelburg, één gewonde

Toegevoegd: 11-01-2024, 20.17 uur
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Bij een verkeersongeval op het industrieterrein Arnestein in Middelburg zijn donderdagavond drie auto’s beschadigd geraakt. Eén van de betrokkenen is naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeval gebeurde omstreeks 19.10 uur op de kruising van de Herculesweg en de Ampèreweg. Door vermoedelijk een voorrangsfout kwamen drie auto’s met elkaar in botsing. Door de klap reed een bestelbus van een bezorgdienst twee palen omver en kwam deze enkele tientallen meters verderop tot stilstand. De politie en ambulancedienst kwamen ter plekke.

Eén van de betrokkenen is door het ambulancepersoneel onderzocht en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de bezorgbus afgesleept. Het andere busje, die slechts één dag op kenteken geregistreerd stond, is zelfstandig elders gestald. De polo is door een andere berger afgesleept.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren