Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

8-jarige jongen met transportfiets vermist in Vlissingen

Toegevoegd: 12-01-2024, 16.22 uur
8-jarige jongen met transportfiets vermist in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – De politie is op zoek naar een 8-jarige jongen in Vlissingen. De jongen heeft een blauwe transportfiets bij zich. Tips: Bel 112!


De politie deelde omstreeks 16.00 uur via Burgernet de oproep om uit te kijken naar deze jongen. Het gaat om een blanken jongen en hij is ongeveer 130 cm lang. Hij heeft een slank postuur en wordt vermist in de omgeving van het Pablo Picassoplein.

Op het moment van de vermissing droeg de jongen een groene trui, zwarte jas, groene muts en een grijze broek. Ook had hij hogere blauwe schoenen aan. Hij draagt een donkerblauw met gele sjaal. De jongen heeft een lichtblauwe transportfiets bij zich. Met tips over de verblijfslocatie van deze jongen mag naar 112 gebeld worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren