Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
73 files van totaal 261 km

Brandbom door ruit Middelburg: Getuigen gezocht

Toegevoegd: 17-01-2024, 12.09 uur
Brandbom door ruit Middelburg: Getuigen gezocht
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

MIDDELBURG - Bij een woning aan de Zacharias Jansenstraat in Middelburg is in de nacht van dinsdag op woensdag een brandbom door een ruit gegooid. Niemand raakte bij het voorval gewond, wel liep de woning schade op.


Rond 01.00 uur werden de bewoners volgens de politie wakker van rinkelend glas en een harde knal. Bij het betreden van de woonkamer troffen zij daar een ravage aan. Delen van het interieur stonden in brand en overal lag glas. "De brandjes konden worden geblust en gelukkig raakte er niemand gewond", zo laat de politie weten.

Op camerabeelden kon worden gezien hoe een persoon rond het tijdstip van de knal wegrende. De politie vraagt mensen die zelf ook camerabeelden hebben of wellicht iets verdacht hebben gezien, zich te melden. Dit kan via het algemene politienummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-0700.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren