Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in sloot door gladheid N666 's-Gravenpolder

Toegevoegd: 20-01-2024, 12.24 uur
Door: Eugène Harthoorn

’S-GRAVENPOLDER – Bij een eenzijdig ongeval op de N666 bij ’s-Gravenpolder is zaterdagmorgen een persoon gewond geraakt. Het ongeval werd veroorzaakt door de gladheid.


Bij het ongeval raakte de bestuurder van een Fiat Panda van de weg en belandde onder aan het talud in een sloot. De politie, brandweer en ambulancedienst werden opgeroepen. Ter plaatse bleek dat de inzittenden veilig uit de auto waren gekomen. Eén van de betrokkenen is door het aanwezige ambulancepersoneel onderzocht en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht.

De auto is geborgen door bergingsbedrijf Kees Bek. Volgens de aanwezige hulpdiensten is het ongeval gebeurd door de gladheid op de Bernardweg Oost.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sara (21-1-2024 om 00:13)
Wat een onzin dat die weg vervloekt zou zijn. Wat dacht je van je snelheid aanpassen aan de weersomstandigheden en je aandacht bij het verkeer houden.... De meeste ongelukken gebeuren omdat met niet bezig is met auto rijden!
Lether fetish (20-1-2024 om 18:04)
Ja niet best #666
Plastic fetish (20-1-2024 om 14:02)
Die weg is vervloekt #666
Cookie-instellingen beheren