Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 40 km

Ruim 2300 kg cocaïne gevonden in Colombia, bestemming Vlissingen

Toegevoegd: 21-01-2024, 14.33 uur
Ruim 2300 kg cocaïne gevonden in Colombia, bestemming Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – In een haven van de Colombiaanse stad Santa Marta is zaterdag een enorme partij cocaïne aangetroffen bedoeld voor de Vlissingse haven.


Door de politie aldaar werd een totaalgewicht van 2397 kg aangetroffen. Dit is een straatwaarde van ruim 100 miljoen euro.

De Nederlandse Douane heeft recentelijk laten weten dat er in de Vlissingse haven het afgelopen jaar vier keer zoveel drugs werd aangetroffen. In totaal werd er in Rotterdam en Vlissingen 60.000 kg aan drugs aangetroffen. Het meeste was hiervan cocaïne.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Klaas vaak (22-1-2024 om 08:28)
Willem, ze koken er wel achter als het door de neus van hun kinderen gaat ! Dan vagen ze ondersteuning en zorg aan op de kosten van de maatschappij. Lat ze dan ook maar verrekken.
Willem (22-1-2024 om 00:56)
Bijna alle nieuwsberichten gaan over drugsbezit of handel daarin. Wanneer wordt er een keer opgetreden daartegen of hoort die rommel tot eerste levensbehoefte tegenwoordig? Met het in beslag genomen geld zou je werkkampen kunnen inrichten voor dezw verslaafden die voor een oaar korrels een paar honderd kilo verplaatsen/verhandelen. Maar nee zeggen ze: alcohol is toch ook vrij te koop. Hun hersenen lossen steeds verder op, kost de maatschappij weer miljoenen en de zorg overbelast.
Ries (21-1-2024 om 17:01)
Komt steeds meer van dat spul deze kant op. Als de bananen in de aanbieding zijn weet je genoeg. Schijnt dat je er ook goed spouwmuren mee kan isoleren.
Ad Jonkers (21-1-2024 om 15:03)
Ook in Colombia zijn de bananen krom........
Cookie-instellingen beheren