Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drugs gevonden bij inval woning Terneuzen

Toegevoegd: 22-01-2024, 15.55 uur
Drugs gevonden bij inval woning Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Na meldingen over mogelijke handel in drugs heeft de politie maandagochtend een inval gedaan in een woning in Terneuzen. Hierbij werd daadwerkelijk drugs aangetroffen. Er is één verdachte aangehouden.


Bij de actie waren naast agenten van het basisteam ook de recherche en het flexteam betrokken. Meerdere eenheden gingen vanochtend in alle vroegte naar de betreffende woning. Ter plekke trof de politie 50 gram hennep en 30 gram cocaïne aan. Volgens de politie lijkt het te gaan om een kleine vondst maar is het tegendeel waar. "Als je je bedenkt dat 1 gram cocaïne om en nabij de €50 kost, is de rekensom snel gemaakt. Tel daarbij op dat er dagelijks verkocht/verhandeld wordt, dan lijkt het al snel een lucratieve business", aldus de politie.

Eén persoon werd aangehouden als verdachte. De verdachte is inmiddels gehoord en het onderzoek is afgerond. De verdachte zal zich op een later moment tegenover een rechter moeten verantwoorden. De verdovende middelen zijn in beslag genomen en worden vernietigd. De politie raadt anderen aan om niet te gaan dealen. "Vergis je niet, het gaat hoe dan ook een keer fout. Het gebruik maakt voornamelijk slachtoffers en er zijn er maar een paar die ervan profiteren."


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Neuzenaar (17-3-2024 om 11:49)
Tja inkoop 30 en verkoop 50 reken uit hun winst:@Ewoud!;)
Ewoud (24-1-2024 om 12:06)
Wel grappig dat ze altijd doen of een dealer altijd 50 euro op een gram zou verdienen ... Een auto dealer hoeft z'n auto's zeker ook niet in te kopen. Die komen vast vanzelf aanwaaien op de zaak ..lekker veel winst dan
Cookie-instellingen beheren