Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer drie vermoedelijke uithalers aangehouden

Toegevoegd: 22-01-2024, 16.50 uur
Weer drie vermoedelijke uithalers aangehouden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

NIEUWDORP - In het havengebied Vlissingen-Oost zijn maandagochtend meerdere personen aangehouden die zich verdacht ophielden. Vermoedelijk gaat het om zogeheten uithalers. Zondagmorgen werden ook al vermoedelijke uithalers ingerekend.


De politie verrichtte de aanhoudingen maandag rond 11.00 uur op een haventerrein in Nieuwdorp. Drie mannen, een 39-jarige Colombiaan, een 29-jarige Rotterdammer en een 36-jarige man uit Terneuzen, werden hier aangehouden in samenwerking met de douane. Volgens de politie waren de drie vermoedelijk op zoek naar drugs.

Omdat de drie niet konden uitleggen wat ze op het haventerrein deden, werden zij gearresteerd. De mannen worden verdacht van het plegen van voorbereidingshandelingen. De aangehouden verdachten zitten nog vast. De Zeehavenpolitie doet verder onderzoek naar de zaak.

Gisteren werden bij de Europaweg Zuid al vijf soortgelijke arrestaties verricht. Toen ging het om een 22-jarige Rotterdammer, een 24-jarige Amsterdammer, een 22-jarige man uit Capelle aan den IJssel en twee minderjarige jongens uit Lelystad (16 en 17 jaar oud).


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
its just an error in de hooiberg (24-1-2024 om 11:46)
Ze moete de uitkeringen ietsje opgooin. de mensen in de EU wat gelukkiger maken, dan boycot je ze via de afnemers.Dit is aanvoer voor heel de EU
Vlissinger (23-1-2024 om 21:29)
Waar vraag is is aanbod
Douwe Dabert (23-1-2024 om 18:55)
Tijdje onder water houden tot ze vertellen waar het spul verstopt is.
Ad Jonkers (22-1-2024 om 19:31)
Die Colombiaan is specialist in bananen? Prima actie en door blijven gaan!
Yep (22-1-2024 om 18:37)
wat een drukte, 10 uur schoffelen, en weer vergeten.....
Cookie-instellingen beheren