Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
91 files van totaal 335 km

Politieonderzoek bij ongeval N666 's-Gravenpolder

Toegevoegd: 24-01-2024, 19.18 uur
Eén van de vrachtwagens moest afgesleept worden.
Eén van de vrachtwagens moest afgesleept worden.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

’S-GRAVENPOLDER – De politie heeft een onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval op de N666 bij ’s-Gravenpolder. Beide vrachtwagens zijn inmiddels geborgen of vertrokken.


De hulpdiensten werden aan begin van de middag opgeroepen voor een botsing tussen twee vrachtwagens en een personenauto. Er bleek gelukkig niemand gewond te zijn geraakt. Wel was de schade aanzienlijk. Zowel aan de voertuigen als aan de omgeving van het wegdek.

De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Hierbij zijn meerdere foto’s gemaakt en diverse metingen uitgevoerd. Eén van de vrachtwagens kon op eigen gelegenheid zijn weg vervolgen. De andere is door bergingsbedrijven Kuzee en De Moor afgesleept. De berm raakte flink beschadigd en moest gereinigd worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (26-1-2024 om 10:19)
De banden van de trailer van de witte vrachtwagen komen van de ander weghelft. Als de gele gewoon verder kon, zat eerst de witte vrachtwagen op de verkeerde weghelft, is de gelde uitgeweken en toen allebei weer terug naar hun eigen weghelft.
Silvia (25-1-2024 om 15:25)
Even een vraag aan de Vlissingen en joet. Zijn juliie bij het politie onderzoek geweest. Knap dat jullie het anders zo van de foto kunnen analyseren.
Sara (25-1-2024 om 01:10)
@Joet @Vlissinger dat waren ook vragen die bij mij op kwamen. Maar de auto met de dieplader heeft zelfstandig xijn wrgvmogen vervolgen, dus denk ik dat ern storing uitgesloten is.
Vlissinger (24-1-2024 om 22:33)
Als een chauffeur dit leest, hier een vraag van een collega. Hoe is het mogelijk dat een meesturende trailer een eigen leven gaat leiden? Onderhoud gerelateerd? Kapotte electronica met daardoor ineens foute commando's vanuit de truck? Ongelofelijk dat dit mogelijk is.
Joet (24-1-2024 om 20:57)
Als ik de foto's zo zie denk ik aan een technische storing bij de dieplader. De trailer staat al voor de aanrijding in de andere bern. Aan de banden sporen tezien (in de berm)
Cookie-instellingen beheren