Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Mes in beslag genomen bij aanhouding Middelburg

Toegevoegd: 25-01-2024, 15.59 uur
Bij de aanhouding werd een mes aangetroffen.
Bij de aanhouding werd een mes aangetroffen.
© Foto: Handhaving Middelburg
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De handhavers van gemeente Middelburg hebben woensdag een man aangehouden. Bij de aanhouding werd een mes aangetroffen.


De handhavers hadden de melding binnen gekregen dat er een man wilde overnachten in een portiek. Toen zij ter plaatse kwamen, weigerde de man om mee te werken aan alle aanwijzingen en vorderingen die aan hem gegeven werden. Naar aanleiding hiervan is de man aangehouden en door de politie naar Torentijd gebracht.

Bij dit incident was ook een mes aanwezig. Deze is in beslag genomen door de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad Jonkers (25-1-2024 om 17:03)
Het zijn niet alleen slagers die lange messen hebben..... Gelukkig (voorlopig) van de straat en lekker in Torentijd!
Arthur (25-1-2024 om 16:31)
Ik fietste er gisteren langs vanaf werk, wat een overdreven inzet. 3 politie auto's en dan nog 3 boa auto's waarvan 2 asociaal geparkeerd stonden. De man lag op dat moment al op de grond met zijn armen op de rug in de boeien. Wat een overdreven inzet voor een zwerver. Sowieso voegen die boa's nauwelijks iets toe.
Cookie-instellingen beheren