Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeval A58 Goes eist leven 21-jarige man

Toegevoegd: 28-01-2024, 22.58 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij het ongeluk zondagavond op de A58 ter hoogte van Goes is iemand om het leven gekomen. Dat heeft de politie bevestigd. De weg is richting Bergen op Zoom nog altijd deels afgesloten.


Het ongeluk gebeurde rond 19.10 uur. Een personenauto belandde hier op zijn kant tegen de vangrail op de middenberm. Een 21-jarige man uit Kapelle belandde op het wegdek en liep ernstig letsel op. Verschillende hulpdiensten werden opgeroepen maar het slachtoffer kwam helaas ter plaatse te overlijden, zo bevestigt de politie. Het gealarmeerde traumateam werd niet meer ingezet. De brandweer kwam wel ter plekke.

De politie onderzoekt nog wat er precies is gebeurd. Vanwege onderzoeks- en bergingswerkzaamheden is de A58 momenteel nog altijd dicht tussen Goes-Zuid en Kapelle. Hoe lang de afsluiting nog gaat duren, is onbekend. De familie van het slachtoffer is door de politie op de hoogte gebracht van het noodlottige ongeluk.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Connie (30-1-2024 om 10:22)
Ik geloof dat zijn naasten niet veel hebben aan speculaties en insinuaties, ik wens hun allen heel veel sterkte en kracht toe. Wij kregen ook nachtelijk bezoek met een slechtnieuws bericht vorig jaar, dat wens je niemand toe
mar (29-1-2024 om 09:52)
@ peter, een bestelauto gaat makkelijker op zijn kant dan een gewone personenauto en bestuurder op het asfalt beland, dat wil zeggen geen gordel aan!? zo jammer weer een jong leven en getraumatiseerde familie en vrienden. Sterkte aan alle betrokkenen.
Ineke (29-1-2024 om 09:09)
Wij reden gisteren rond 18.00 iur op deze weg en werden bij 102 km door iedereen ingehaald. Vele met veel hogere snelheid. Ook voor het tolplein niet afremmen maar gas erbij. Waarom al die haast?
R (29-1-2024 om 09:00)
Intens triest. Veel sterkte voor de familie. Ook veel sterkte voor alle hulpverleners.
Vlissingse (29-1-2024 om 07:44)
Voor de nabestaande Gecondoleerd en heel veel sterkte Veel te jong uit het leven
Peter (29-1-2024 om 05:51)
Verschrikkelijk voor de nabestaanden. Wel benieuwd naar wat de oorzaak is want je komt niet zomaar op je kant te liggen met dodelijk resultaat. Dat zo vlak na de invoegstrook klinkt als uitgeschoten te zijn. Misschien ook gladheid erbij…
Cookie-instellingen beheren