Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder te water geraakt voertuig 26-jarige vrouw

Toegevoegd: 29-01-2024, 11.20 uur
Door: Reinoud Hiemstra

KOUDEKERKE - De bestuurster van de vanmorgen bij Koudekerke in de sloot geraakte auto is een 26-jarige vrouw uit Vlissingen. Zij werd na het ongeval met spoed naar het ziekenhuis gebracht. 


De bestuurster raakte omstreeks 06.25 uur in een slip waarna zij in een sloot langs de Rondweg Koudekerke (N288) tot stilstand kwam. Het voertuig ging bijna helemaal kopje onder. De vrouw kon zelfstandig uit het voertuig geraken. De ter plekke gekomen ambulancemedewerkers hebben de vrouw met onbekend letsel met spoed naar het ziekenhuis gebracht. 

Het voertuig werd rond 09.45 uur getakeld door bergingsbedrijf Kuzee. Tijdens deze werkzaamheden werd de rijbaan richting Vlissingen afgesloten. Een berger van Kuzee ging met een waadpak te water. De sloot bleek echter dermate diep te zijn dat de berger toch geen droge voeten hield. Inmiddels is het voertuig geborgen en is de weg weer vrij voor alle verkeer.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren