Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Gezochte man Vlissingen nog niet terecht

Toegevoegd: 29-01-2024, 23.05 uur
Gezochte man Vlissingen nog niet terecht
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – De man die eerder op de avond als vermist werd gemeld via Burgernet is nog niet terecht. Met tips over deze vermissing kan contact op worden genomen met 0900-8844.


De politie deelde eerder op de avond via Burgernet de oproep om uit te kijken naar een 37-jarige man die volledig in het grijs gekleed was. Het werd gezocht in het gebied tussen het centrum van Vlissingen en het NS-station.

De politie heeft omstreeks 22.00 uur de Burgernetactie gestopt met de mededeling dat de vermiste man nog niet terecht is. Mocht u toch nog aanslaan op het signalement van deze man, dan kan er contact worden opgenomen met de politie via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren