Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 81 km

Vrachtauto die tegen viaduct A58 reed is getakeld

Toegevoegd: 01-02-2024, 11.29 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij Goes is de vrachtwagen geborgen die daar vanochtend tegen een viaduct over de N669 reed. Vanwege het ongeluk is momenteel nog altijd verkeershinder op zowel de N669 als de A58.


De Belgische vrachtauto reed rond 07.40 uur over de Goesestraatweg (N669) richting de Nansenbaan. Bij het viaduct De Groe, waarover de snelweg A58 loopt, ging het mis. Het kiepgedeelte van de trailer die de truck bij zich had, raakte het viaduct. De weg werd direct afgesloten en brandweer en ambulancedienst werden opgeroepen om hulp te verlenen. Na onderzoek bleek er niemand gewond te zijn geraakt.

In eerste instantie kon het verkeer op de snelweg gewoon doorgang vinden maar vanwege de berging moest de oprit Goes-Zuid richting Bergen op Zoom tijdelijk worden afgesloten. Rond 10.45 uur wisten bergers van De Moor en Kuzee het kiepgedeelte gecontroleerd omlaag te brengen. Vervolgens werden voorbereidingen getroffen om de trailer af te voeren. Het trekkende gedeelte van de vrachtwagen was al weggebracht.

Het wegdek moet nog worden gereinigd. Naar verwachting duren de werkzaamheden nog tot zeker 13.00 uur.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rongewoon (1-2-2024 om 15:56)
Die zal wel blij zijn dat hij zijn gordel om had. Op het werk weleens gezien met een terminal trekker, die wou onder de silo's door rijden maar hij had de container tehoog opgetild. Die stond gelijk stil.
Cookie-instellingen beheren