Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 102 km

Automobilist komt met de schrik vrij bij ongeval N57 Middelburg

Toegevoegd: 02-02-2024, 11.36 uur
Vanwege het ongeval was de oprit naar de N57 afgesloten.
Vanwege het ongeval was de oprit naar de N57 afgesloten.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Bij een eenzijdig ongeval op de N57 bij Middelburg is vrijdagmorgen een bestuurder van een personenauto met de schrik vrijgekomen. De oprit werd afgesloten.


De politie en ambulancedienst werden vanmorgen omstreeks 08.40 uur opgeroepen voor het eenzijdige ongeval bij de oprit ter hoogte van de Schietbaan. Ter plekke bleek dat een bestuurder van een personenauto ergens voor moest uitwijken, vervolgens door de berm, over een invoegstrook, vervolgens via een lantaarnpaal tegen een geluidswal aan tot stilstand was gekomen.

De bestuurder van de personenauto bleek gelukkig ongedeerd. De auto is door een berger afgesleept. De oprit naar de N57 is door de Vermeulengroep afgezet.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren