Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 18 km

Extreme drukte tolplein Westerscheldetunnel door boerenprotesten

Toegevoegd: 02-02-2024, 13.07 uur
Door: Eugène Harthoorn

BORSSELE – Door de boerenprotesten bij de grensovergang bij de A4 is het extreem druk op de N62 bij het tolplein van de Westerscheldetunnel.


Diverse boeren hebben vanmorgen diverse grensovergangen tussen Nederland en België geblokkeerd. Hierdoor is het niet mogelijk om vanaf België naar Nederland te rijden via het knooppunt Markiezaten bij Bergen op Zoom, en vice versa. Hierdoor is het extra druk op N62 in de richting van Borssele.

Er staat momenteel een aantal kilometer file. Hoelang deze vertraging zal aanhouden is nog niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (4-2-2024 om 02:04)
ben het voor 100 % met de boeren eens. van mij mogen ze doorgaan tot ze daar in brussel vanachter een buro inzien dat het invoerten de ene na de andere regel nogal dom is. brussel moet leren dat zonder boeren voedsel geimporteert moet worden met de daaraan verbonden kosten en uitstoot. brussel wil steeds meer macht, dus uit de politieke eu. en een fuinctie elders voor dat stel burocraten onder aanvoering van een mislukte vrouwenarts: miss uersula
Smeerkees (3-2-2024 om 12:20)
Ben het eens met de boeren, echter heb je hier de burger mee die je aan je zijde wilt hebben in deze tijden. Ook genoeg mensen die de tunnel gebruiken om bijvoorbeeld naar een ziekenhuis te gaan voor betere zorg dan hier in NL. Ga lekker bij Hugo, Rutte en heel de klere zooi langs, spuit daar een gierwagen tegen de gevel aan.. Hiermee heb je enkel de burgers.
Box3 (3-2-2024 om 11:38)
De demonstrerende boeren extra belasting laten heffen, bv een box4 invoeren voor demonstranten..
Willem (3-2-2024 om 08:59)
Denk niet dat de tunnel tolvrij gaat worden zoals beloofd als je dit weer ziet. Ze gaan heus niet de kip slachten die gouden eieren legt.
Kees (3-2-2024 om 05:25)
Ben zo klaar met die boeren! Ga wat nuttigs doen!
Thijs (3-2-2024 om 00:50)
Hulde aan de boeren!
Cookie-instellingen beheren