Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 79 km

Schade bij kettingbotsing Terneuzen

Toegevoegd: 02-02-2024, 16.02 uur
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – Bij een kettingbotsing op de F.J. Haarmanweg in Terneuzen zijn vrijdagmiddag drie auto’s beschadigd geraakt. Niemand raakte gewond.


Het ongeval gebeurde omstreeks 14.30 uur op de kruising met de Lange Reksestraat. Door nog onbekende oorzaak botste een drietal auto’s achterop elkaar. De politie kwam met twee eenheden ter plekke.

Ter plaatse bleek dat niemand gewond geraakt was. Een gedeelte van de weg is afgezet en het verkeer werd omgeleid. Twee van de drie auto’s zijn geborgen door bergingsbedrijf Kuzee.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (3-2-2024 om 11:42)
Beter de snelheid daar ook terug naar 50/60 km/u. Drukte en dan moet een auto afslaan en dan krijg je dit soort ongevallen. Of de weg aanpassen voor afslaand verkeer naar links een extra stuk.
Cookie-instellingen beheren