Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 13 km

Fietser gewond in Goes, andere partij doorgereden

Toegevoegd: 05-02-2024, 23.13 uur
Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn.
Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

GOES - De politie doet onderzoek naar een verkeersongeval waarbij maandagavond in Goes iemand zou zijn doorgereden. Bij het ongeluk raakte een fietser gewond.


Het slachtoffer werd rond 21.15 uur geschept bij de rotonde 'Poelplein' op de kruising van de Anthony Fokkerstraat, de Fruitlaan en de Van Hertumweg. Politieagenten en ambulancemedewerkers ontfermden zich over het slachtoffer. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn.

Na het ongeluk zou de andere betrokken partij zijn doorgereden. De politie is nog naar de doorrijder op zoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jordi Verschuuren (6-2-2024 om 19:25)
Die rotondes zijn gewoon goed, breed zicht en geen verwarrende constructies. ze zijn blijkbaar een soort meesterproef voor wie ongeschikt is om aan het verkeer deel te nemen. Om je heen kijken, anticiperen, snel handelen. De auto is lang genoeg de baas geweest.
Adolfo (6-2-2024 om 16:46)
Wat een aso!
Michel (6-2-2024 om 15:04)
Wanneer gaat de gemeente Goes eindelijk adequaat optreden tegen de onoverzichtelijke rotondes? Als inwoner van Goes ben ik altijd alert, maar helaas ben ik al meerdere keren getuige geweest van ongelukken doordat mensen elkaar niet goed zien. Het wordt hoog tijd dat de gemeente haar verantwoordelijkheid neemt, gezien het aantal ongelukken dat al heeft plaatsgevonden. Het is duidelijk dat de gemeente hierin tekortschiet, en het wordt tijd dat er actie wordt ondernomen om de veiligheid op deze rotondes te waarborgen!
Wallie (6-2-2024 om 10:56)
Misschien eens een paar camera's ophangen daar. Doorrijders identificeren, maar kunnen ze hoog en droog achter het bureau op het stadskantoor ook eens met eigen ogen zien wat er allemaal gebeurd op deze kamikaze-rotonde.
its just an error in de hooiberg (6-2-2024 om 07:58)
Waarschijnlijk nieuws uit epe niet meegekregen. Dader is daar gepakt. Meldt je nog aan jongen, dan krijg je er geen straf voor. Schrikreactie kan normaal zijn.
Patrick (5-2-2024 om 23:50)
Die gaan ze wel vinden. Er zijn camerabeelden uit de omgeving!
Cookie-instellingen beheren