Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 19 km

Aanhanger geschaard op N59 bij Zierikzee

Toegevoegd: 06-02-2024, 15.19 uur
De weg moest enige tijd worden afgesloten.
De weg moest enige tijd worden afgesloten.
© Foto: Handhaving Schouwen-Duiveland
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Op de Nieuwe Koolweg (N59) bij Zierikzee hebben (vermoedelijk) de harde windstoten aan het einde van de ochtend tot een ongeval geleid. Niemand raakte gewond.


Een aanhanger schaarde rond 11.45 uur toen deze over de N59 richting Burgh-Haamstede reed. De aanhager belandde in de berm tussen de hoofdrijbaan en het vrij liggende fietspad. Bergingsbedrijf Ista uit Oosterland kwam ter plekke om de aanhanger weer overeind te zetten.

De weg moest tijdens de berging korte tijd volledig worden afgesloten. De politie zorgde samen met handhavers van de gemeente Schouwen-Duiveland, Rijkswaterstaat en de politie voor de doorgang van het overige verkeer. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Auto (7-2-2024 om 00:13)
Eigenlijk zou de verzekering niet uit moeten betalen bij zulke gevallen bij code geel En de kosten van Politie ook laten betalen
mar (6-2-2024 om 18:20)
Ja waarschuwingen zijn er niet voor niets afgegeven. En zeker op de open plekken. Tot en met morgen code GEEL. Ge zijt gewaarschuwd.
Cookie-instellingen beheren