Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk Nieuwe Zuidbeekseweg Vlissingen

Toegevoegd: 06-02-2024, 16.44 uur - Update: 06-02-2024, 18.11 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op de Nieuwe Zuidbeekseweg in Vlissingen is dinsdagmiddag een fietser ernstig gewond geraakt bij een botsing met een personenauto. Ook de traumahelikopter werd ingezet.


De hulpdiensten kregen rond 15.45 uur een melding van een aanrijding op het kruispunt van de Papegaaienburg en de Nieuwe Zuidbeekseweg. Op deze kruising vonden in het verleden al diverse botsingen plaats. Dit keer was zogezegd sprake van een botsing tussen een fietser en een auto.

Na de melding werden verschillende politie-eenheden, een ambulanceteam en een rapid responder van de ambulancedienst opgeroepen. Ook de Rotterdamse traumahelikopter werd naar Vlissingen gestuurd. De helikopter landde uiteindelijk langs de Drieweg (N665) bij Heinkenszand. Hier was een rendez-Vous afgesproken met de ambulancedienst.

De politie doet nog nader onderzoek naar de aanrijding.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ruben koelma (7-2-2024 om 11:56)
dit is echt vlissingen vroeger was er een tunnel maar dat moest dicht vanwege scheldemonddus er licht een dicht gegooide tunnel waardoor je nu elke dag kan wachten op een ernsige ongeluk bedankt gemeente vlissingen
Thijs (7-2-2024 om 11:46)
Als je als excuus probeert aan te voeren dat die kruising onoverzichtelijk is, dan ben je je rijbewijs niet waard en een gevaar op de weg. Als dit al niet overzichtelijk is, hoe red je je dan in andere situaties?? Doe de samenleving een plezier en knip dat pasje in tweeën.
ikke (7-2-2024 om 10:35)
@ Adolfo niks onoverzichtelijke rotzooi. gewoon je ogen open houden en met niks anders bezig zijn (zoals telefoneren) zie dat fietsers (vooral schooljeugd) en automobilisten nog vaak doen, ook daar. En nee ik was er niet bij maar woon er wel.
Mart. (7-2-2024 om 08:37)
Inderdaad zeer onoverzichtelijk kruispunt, er staan enkele grote bomen die het zicht ernstig belemmeren. Een groot winkelcentrum dat je maar via één kant kunt verlaten en betreden, twee middelbare scholen, een bejaardenflat, en een Zuidbeekseweg die als snelweg wordt gebruikt. Dit lijkt meer op een industrieterrein dan op een woonomgeving. Welke ambtenaar heeft dit ooit verzonnen?
Ja-Ja (7-2-2024 om 07:01)
Waarom moet er altijd zo gezeuld worden met een patient die snel naar een speciaal ziekenhuis moet met een helicopter? Elke seconde telt!!! Uit Vlissingen eerst naar Middelburg of Heinkenszand.Moet altijd over brug.kruisingen of treinovergang Er is toch wel een goede hely landingsplaats te vinden in Vlissingen?Verzet eventueel een paar lantaarnpalen. Wijsneuzen in gemeente Vlissingen ,doe er iets aan!
Ja-Ja (7-2-2024 om 06:41)
Ik ben daar fietser en automobilist.Leeftijd 77 jaar. Als fietser ,en dat weet je, verlies je bij botsing altijd . Als fietser/ster moet je goed kijken en duidelijk je hand uitsteken.Nooit problemen gehad. Als automobilist heb je bij het oversteken van fietspad nooit voorrang.Dus daar moet automobilist zeer goed uitkijken. P.s Veel fietser rijden op stoepen en aan hand uitsteken doen ze niet. Aan Adolf .Was je toen zelf fout of geef je de fietser de schuld.Eerst hand in eigen boezem steken[]gezegde]?
Cookie-instellingen beheren